Z okazji drugich urodzin kawiarni Leń powstała specjalna kawa Kenya Kirinyaga o profilu smakowym mandarynki, pomelo i cukru trzcinowego. Kawa dostępna w limitowanej ilości 400 paczek dostępna wyłącznie w Leń i Nieczapla Coffee Roasters. Oczywiście jest to singiel w obróbce mytej. Preferowane parzenie to Aeropress.
You may like
Premiera: Coffee Lab
Dziś światło dzienne ujrzała najnowsza kawa wypalana przez Warszawską palarnię Coffee Lab. Jest to kawa z Indonezji „Indonezja Natal Kudeungo Sumatra”. Jak tylko ją...
Premiera: Hard Beans – Finca La Soledad Pacamara Microlot
Plantacja Finca La Soledad należy do rodziny Perez od pięciu pokoleń. Położona jest w zielonym sercu regionu Acatenango. Wyjątkowy mikroklimat i bogata wulkaniczna gleba...
Hard Beans: Honduras Finca San Isidro Katia Duke Pacamara
W każdym produkcie bez względu na to czym jest i skąd pochodzi, ważna jest jego historia i ludzie, którzy za nim stoją. Doskonałym przykładem...